Jak na to

Rozhovory, zamyšlení, metody a postupy

5 věcí, které brzdí rozvoj cestovního ruchu v menších městech v ČR 

Za tři roky jsme proškolili více než 500 lidí a získali "svůj vlastní pohled" na cestovní ruch u nás. A co nemáme na papíře nebo sepsané, to nemáme vůbec. Proto jsme si sepsali 5 věcí, které brzdí rozvoj cestovního ruchu v menších městech v ČR. K přečtení zde


Minikuchařka behaviorálního marketingu 

Jak se dostat turistům pod kůži? Co chtějí a jaké služby jim nabídnout? V našem dvojdílném článku jsme shrnuli všechny základní informace o behaviorálním marketingu, který se stal v posledních letech nejen trendy pojmem, ale dokáže nám pomoci i při zlepšování služeb a komunikace v cestovním ruchu. První část článku naleznete zde


Jedeme na veletrh

Protože se blíží doba veletrhů v cestovním ruchu, připravil tým Travelbakers shrnující článek k tomuto tématu.  Co na veletrhu měřit, jak vyhodnotit úspěšnost a jak sestavovat prezentaci?

Vše se dozvíte v našem článku zde


Devatero rad pro online marketing v cestovním ruchu 

Jak pracovat s online marketingem v cestovním ruchu poradí šéfredaktorka portálu Hedvábná stezka a členka Travelbakers Katka Smolová.

Celý článek si můžete přečíst zde 


Manuál aneb inspirace pro zadavatele výroby audio-spotu

Jak na kvalitní audio spot? Na co si dát pozor, když zadáváte výběrko na audio nebo když si děláte vlastní audio stopu? Vše poradí Laďa Kruta - přední odborník, technik rádií.

Celý článek si můžete přečíst zde